Rólunk

A kozmetikai cégek között a 6. helyet foglalja el a csupán 6 éves tianDe! Jelenleg 50 európai ország a cél, majd 2020-ra meghódítja az egész világot!
Ha szivesen használnád, vagy partner szeretnél lenni a terjesztésében, keress meg!

 

 

Van elképzelése  arról, hogy az emberek mennyit költenek a napi higiéniájukra?    

Hallott már olyanról, hogy abból legyen Önnek  jövedelme,  hogy valaki  minden nap  mosakszik,  fogat mos, vagy éppen borotválkozik?       

                                                       

Szerinte, ha valami nagyon magas minőségű, de sokkal olcsóbb,

mint a máshol kapható termékek, érdekes lehet sokak számára?

                                  

Képzelje el, egy olyan lehetőséggel találkoztam, amely révén a mindennapi kozmetikumaimat olyan árakon vehetem meg, amelyek  kisebbek, mint a hipermarketekben kaphatóké, ugyanakkor mind magas minőségű, természetes anyagokból készült, és akár otthonról megrendelhetem őket.

(S ha látná, milyen sokféle van!)

 

Ráadásul, amellett, hogy spórolok, minden hónapban, minden olyan ember vásárlásából kapok egy kis jutalékot (akár a magamé után is), akinek én ajánlottam ezeket a kozmetikumokat. Ráadásul, ha ők is akarják, a normál árból még 35 % kedvezményt  is kaphatnak. Mindenféle kötelezettség nélkül!

 

Te mit szól egy ilyen lehetőséghez? Jöjjön  el egy számítógépes előadásra, vagy nézze meg a honlapon levő ismertető filmünket!  Szerintem   megéri  !

zenetanyaradio.hu/ 

 

 

TianDe a Mennyei Csoda

A tianDe kortól,nemtől,bőrtípustól függetlenül kínál

természetes alapanyagokból készült exkluzív bőrápolási és egészségmegörző termékeket.

- A tianDe kozmetikumokban a bőr számára biológiailag aktív hatóanyagok találhatók melyek aránya eléri a 15-20 %-ot is, ami a professzionális termékek szintjét jelenti.

  -A cég szorosan  együttműködik  keleti orvos kozmetológusokkal és fito-terapeutákkal, akik komplex programokat dolgoznak ki a különböző korosztályok bőrápolására

 -A keleti gyógyító anyagok ősi receptjeit a fejlett technológia módszereivel keltik életre,  ezek biztosítják a természetes anyagok eredeti minőségének megőrzését.

 

-Néhány természetes anyag a közel 3500 féléből,amit a tianDe termékekhez használnak:

 

kígyózsír és kígyóbőr, kecske placenta, fecskefészek kivonat, vörös kaviár, selyem protein, ginseng, ganoderma gomba, gyömbér, lótusz, zöld tea, nonigyümölcs,olajbogyó, jázmin, papaya, őszibarack, kollagén,stb....

 

 

A tianDe egyik sláger termék csoportjáról a képre kattintva egy bemutatót nézhet megA tianDe egyik sláger termék csoportjáról a képre kattintva egy bemutatót nézhet meg

 

Termékskála:

-Arcápolás

-Fogápolás

-Testápolás

-Kéz-láb-Sarok-ápolás

-Izületek karbantartása

-Méregtelenítő tapaszok

-Parfüméria

-Ajándékok

-Kiegészítők

A tianDe több mint 700 terméket forgalmaz !

zenetanyaradio.hu/

 

Az oldal története

 Mi is különbözteti meg a TianDe termékeket a piacon levő egyéb termékektől?

 

-         a természetes alapanyagokat sok más cég is emlegeti, azonban a kiválogatás, az összetételek megválasztása, nálunk teljesen eredeti

-         az általunk kínált termékeknek igen magas az aktív hatóanyag tartalma

-         ezek a hatóanyagok képesek nagyon mélyre behatolni a bőr rétegei közé, egészen az egyes sejtekbe juttatva el hasznos összetevőiket

-         a hatóanyagaink képesek  a bőr anyagcseréjét szabályozni, visszaállítani az eredeti egészséges működését

-         a hatás hosszú időre biztosított, ami annak köszönhető, hogy a természetes hatóanyagok visszaállítják a működés természetes egyensúlyát, erősítve ezzel a bőr immunológiai, védelmi funkcióját

-         a termékek kialakításánál holisztikus rendszerszemlélet működik

-         a testápolásnál figyelembe veszik az egyéni adottságokat

-         a TianDe termékek magas szintű komfort érzetet biztosítanak, és igen olcsón beszerezhetőek


 

Mi is az az SPA?

A SPA latin eredetű szó, "Solus per aqua„ - jelentése vízből nyert egészség. Eredetileg egy Belgiumban található Spa nevű faluról kapta a nevét, melynek volt egy ásványi anyagokban gazdag, meleg gyógyfürdője. A római katonaság fedezte fel, hogy sebeik, fájdalmaik csillapodtak a fürdőzés során.

Míg a wellness egy összefogó értelmezés, ellenben a SPA kimondottan a vízből - tengervízből és ásványvízből - nyert szépségről, egészségről, nyugalomról szól.

A SPA célja – egészségmegőrzés, lazítás. Eszközei a bőrön keresztül pozitívan hatnak, javítják az anyagcserét, segítenek a mérgek és a salakanyagok távozásában. A bőr felszívja a hasznos anyagokat, s ezzel a szervezet belső szervei is támogatást kapnak (pl. a gerincoszlop). Javul az általános közérzet, hangulat. A bőr állapota is jelentős javulást mutat, az egész szervezet frissebb lesz. Az SPA kényeztetés, nem csak a testünkre, egészségünkre hat, hanem a lelkünket is megérinti. A rózsafürdő, tejfürdő, a különféle aroma olajok használata, és a többi kezelés igazi élménynek minősülnek.

 

 A SPA kozmetikumok legfontosabb tudnivalója, hogy különféle gyógyvizek, óceánok, tengerek élővilágának, ásványi anyag tartalmának kivonatát tartalmazzák, így ha nincs időnk gyógyfürdőbe elmenni, vagy igénybe venni SPA szolgáltatásokat szépségszalonokban, akkor is biztosak lehetünk abban, hogy a hatás ugyanaz lesz.

 Fontos azonban, hogy nem mindegy hol és mit vásárolunk!

Egy jó szépségszer megválasztása bizony van olyan nehéz, mint egy jó masszőr vagy fogorvos megtalálása.

 

A tianDe cég kozmetikumai évek óta bizonyítják, hogy használatukkal megőrizhető a fiatalosság, az egészség és a test szépsége!Itt